Stage Bar & karaoke

Keskeinen sijainti, mukava henkilökunta ja leppoisa ilmapiiri tekevät Stagesta koko kaupungin olohuoneen. Uudistunut ja entistäkin tunnelmallisempi Stage kaupungin sydämessä tarjoaa jokaiselle jotakin.

Työpäivän jälkeen kylmä huurteinen tai lasillinen viiniä rentouttaa kummasti. Illalla Stage on oikea paikka hengailla kavereiden kanssa pelaillen esim. biljardia, dartsia, automaatti-, lauta- ja korttipelejä.

Keskiviikosta lauantaihin Stagessa pääset laulamaan myös karaokea.

Stagen suojaisalla terassilla voit nauttia rennoista hetkistä ystävien ja musiikin parissa.

Tarjolla on monipuolinen olut- ja siideri valikoima, loistavat juomasekoitukset sekä muut jalot juomat. Nälän yllättäessä Stagesta ei tarvitse poistua: meiltä löytyy myös pientä suolaista purtavaa, esim. Hot Wingsit lisukkeineen.

Viikonlopun live-illat ja karaoke tuovat oman mausteensa Stagen elämään. Myös kattava musiikkivalikoima rockin, popin ja iskelmän maailmasta pitäähuolen siitä, että tulet viihtymään varmasti.

Vietä viikonloppuiltasi hyvän musiikin, maistuvien juomien ja rennon henkilökunnan seurassa. Stage on avoinna aamu neljään asti. Mutta jos discofiilis iskee, voit helposti siirtyä alakerran Villi Nightclubiin.

Tervetuloa Viihtymään!

Avoinna Ma, Ti, To, 18-02, Ke 18-04, Pe 18-04, La 20-04, Su Suljettu

© Ravintola Cellari Oy 2016 * Keskuskatu 36 , Kankaanpää * info@clubvilli.fi